Tiny Dancer

Artist: Elton John

Riktiga texten var:
Hold me closer tiny dancer

Men jag sjöng:
Hold me closer Tony Danza

Övriga kommentarer:
Det gick en komediserie när jag var liten där en av skådespelarna hette Tony Danza – min engelska var inte så bra på den tiden så jag tog den kunskap jag hade och satte ihop den till något som lät logiskt för mig. Upptäckte felet många år senare vid ett tillfälle när några bekanta till mig pratade om hur underbar låten “Tiny Dancer” var. Vågade inte erkänna att jag inte hade en aning om vilken låt det var men när jag sedan kollade upp det föll allt på plats…

Ålder när felet upptäcktes: 19-20

Namn: Anna


1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor - Medelbetyg: 2.85, rösta du med!
Loading...

Videoklipp med "Tiny Dancer"

Loading...

2 kommentarer om “Tiny Dancer”

  1. Julia

    Skitsnack. Det där kommer från Vänner. Ta en felsjungning som är mindre känd nästa gång. Gissar att en hel del på den här sidan tyvärr är fejk.


  2. Saltmannen

    Julia: Jag försöker så gott det går att inte ta med låtar som är uppenbart fejkade. Det är därför jag uppmanar folk att berätta om hur det gick till när de blev påkomna. Just den här låten är ju en klassisk felhörning och jag tror t.o.m. att det finns en engelsk felhörningsbok som heter “Hold me closer Tony Danza”. Så varken Phoebe i Friends eller Anna som skickat in detta bidrag var ju först med att höra fel. Inte alls konstigt om flera hört fel på den alltså.


KommenteraSök