FF

Artist: Kent

Riktiga texten var:
Tellement loin de ce monde

Men jag sjöng:
Där mal-lusen bor

Övriga kommentarer:
Inte visste jag att det var franska! Och vem vet, det kanske finns ett djur som är en blandning av en mal och en lus och som bor i Jocke Bergs hemtrakter!

Ålder när felet upptäcktes: 20

Namn: Bonnie


1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor - Medelbetyg: 3.78, rösta du med!
Loading...

Videoklipp med "FF"

Loading...

2 kommentarer om “FF”

 1. Linnea

  JA!
  Precis så trodde jag också att det var. Jag och en kompis satt på seven eleven en dag när jag var typ 17 och låten precis hade kommit ut. Vi blev mäkta förvånade och undrade vad det var för lus som jocke hade dragit på sig…

  Dock hade jag helt glömt att lyssna efter vad låten hette, och var inget vidare kentfan, så detta mysterium har förblivit olöst tills nu:D Danke!


 2. Linda

  Haha! Nästan som jag sjöng. I början trodde jag att de sjöng “en maläten ko”. Sedan insåg jag att det inte kan vara det de sjunger, men det är först nu jag har fått veta hur texten går.


KommenteraSök


 • Senaste kommentarerna

  • Tom om Manboy:
   "Hur kan du höra SÅ fel?"
  • Karl om Vintern rasat:
   "Att med full hals gasta: Guldbelagda ashål skimrande. Vid vårens ankomst ???? Det var något förbryllande och det ställdes ett antal frågor i femåringens huvud vilka ej framfördes då….. Ålder ca 5 år. Men ——. Felet..."
  • Bengt om Balla Trazan Apansson:
   "Min snart 45-åriga flickvän har sjungit ’Ola Banane’ hela sitt liv.. Nu får det vara nog…"
  • Ellie Haneng om Elden:
   "jag har också hört fel på den här! jag hörde dock följande under en lång tid: “Vi bara lallar runt på Karl och han och jag behövde komma loss”"
  • Ellie Haneng om Tvivel:
   "det lät ändå fint på något sätt!"