Are You Lonesome Tonight?

Artist: Elvis Presley

Riktiga texten var:
Do you gaze at your doorstep and picture me there

Men jag sjöng:
Do you gaze at your bald head and wish you had hair

Övriga kommentarer:
Jag tyckte att det var lite konstigt av Elvis att sjunga om en tjej som var flint, men…varför inte? Så jag trodde i flera år att det var den rätta låttexten men när jag väl sjöng låten vid ett tillfälle slutade det med att min pappa,Elvisfan som han är, kollade på mig som om jag vore en utomjording och sedan skrattade så att han blev andfådd. Jag kände mig tvungen att kolla upp låttexten och skrattade själv när jag märkte hur fel jag hade. Men till mitt försvar vill jag säga att Elivs faktiskt sjunger lite otydligt där…

Ålder när felet upptäcktes: 20

Namn: Jenny-elina


1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor - Medelbetyg: 4.07, rösta du med!
Loading...

6 kommentarer om “Are You Lonesome Tonight?”

 1. Nina

  Någon kanske redan sagt detta till dig, men det finns ju faktiskt en version av den låten då Elvis faktiskt sjunger så, på skämt. Den versionen är underbart rolig


 2. Topsy

  Som Nina påpekar, sjöng Elvis precis så en gång på scen, fast det var inte ett skämt – utan han sjöng verkligen fel. Enligt historien skall också en av körtjejerna ha varit flintskallig, vilket han kände till, och detta gjorde att han brast ut i det mest ohämmade skratt … och skrattade sig sedan igenom i stort sett hela låten. Ett mycket smittande skratt!


 3. Nina

  Hmm, finns nog olika varianter av den historien, så som jag hört ska han ha sjungit så på skämt för att sedan upptäcka att någon i publiken var flintskallig och brast då ut i skratt och kunde inte hejda sig. Hur som helst är det som sagt mycket roligt, och man kan knappt håll sig för skratt själv!


 4. Bella

  Han skrattar åt bruden som sjunger i bakgrunden…


 5. Nina

  Ja, en anledning att han fortsätter skratta är en av körtjejerna, han ger henne en kommentar under sångens gång. Som sagt verkar det finnas en del olika teorier om varför han började skratta däremot.


 6. Eurovisionfan

  HAHAHAHAHAAHAHAHAAA Den här var jätterolig!


KommenteraSök