Another one bites the dust

Artist: Oueen

Riktiga texten var:
Another one bites the dust

Men jag sjöng:
Another one fights the duck!

Övriga kommentarer:
Hörde denna galna felhörning på rockklassiker och hade nästan lust att ringa denna person och banka in vett i skallen på henne. Finns ingen som helst logik i hennes tolkning. Precis som Anton Körberg så anser jag att detta är vansinnigt, men kul! Denna felhörning rankades som tvåa på rockklassikers lista över de galnaste felhörningarna och jag var bara tvungen att dela med mig! Till du som sjöng detta fel: Jag är glad att jag satt i bilkö denna morgon för jag har aldrig skrattat så hysterisk under körning tidigare!

Ålder när felet upptäcktes: 24

Namn: Henrik


1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor - Medelbetyg: 4.11, rösta du med!
Loading...

Videoklipp med "Another one bites the dust"

Loading...

KommenteraSök


 • Senaste kommentarerna

  • Helena om Fragglarna:
   "Tittar precis på Fragglarna med barnen och var tvungen att googla upp texten. Jag sjöng “Var som helst och när – i vårt Fraggelberg”. “Sjung med oss låt munnen le” blev för mig “Sjung med..."
  • Bengt om Balla Trazan Apansson:
   "Min syster sjöng Odlar bananer Odlar bananer. Och jag sjöng Cool on, Banarne, Cool on, Banarne. Jag var inte så bra på engelska då, och ingen av oss hade rätt!"
  • Rambo om Dover Calais:
   "Vadå? Jag hittade inte låtens text för att jag Googlade på den bit jag kom ihåg “två mörka län”. 😀"
  • Anna om FF:
   "Artist: Kent Riktiga texten var: Tellement loin de ce monde Men jag sjöng: Där valrossen bor Övriga kommentarer: Jag är visst inte den enda som tyckte de sjöng så Ha ha ha! Ålder när felet upptäcktes: 42 Namn:Anna"
  • Toa Rulle om Nu tändas tusen juleljus:
   "Precis vad jag alltid har tyckt att det har låtit som"